top of page

Syng med oss 2024 – Best ever!
Lørdag 27. januar gjennomførte vi den 34. «Syng med oss»-konserten og for 10. gang var vi i Fartein Valen salen i Stavanger Konserthus. Denne gangen var vi utsolgt, ikke bare teknisk, men fysisk. Ingen ledige billetter var meldingen fra Konserthuset i løpet av lørdag formiddag.

Stavanger Trade Jazz underholdt både før konserten og i pausen. Nytt av året var at vi ikke hadde stoler på scenen, men marsjerte inn når konserten startet. Selvfølgelig startet vi med «den glade vandrer» - slik vi har gjort i alle år.

I år hadde vi med oss popkoret Kem ka kor. Det var en positiv opplevelse og kjekt å møte et damekor som klarer å ta de høye tonene. Vi fikk flere øvelser sammen i Drøvelens hus og var samstemte under konserten. Kem ka kor fremførte 2 egne nummer, der det ene ble krydret med stepping. Fantastisk.

Gjesteartistene våre Trine Rein og Thomas Tvedt leverte på et høyt nivå. Trine var overbegeistret og ville gjerne ha oss alle med på turne. Hun strålte sammen med både kor og spel. Thomas har en flott stemme og det var stående applaus etter duetten på «Prayer».

Våre gene solister laget god stemning og latteren satt løst når Ove fortalte historier fra eget liv. Stavanger Lions bestemte at sjekken skulle deles mellom Open Hands og Skipper Worse – Ågesentunet, som begge fikk tildelt kr 50.000 – til stor begeistring blant publikum.

Takk til Knut Nøst som ledet oss gjennom kvelden på en utmerket måte og takk til alle som bidro til å gjøre konserten til den aller beste – eller som man sier: Best ever!

132 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page