top of page

Mus Leder

Skjermbilde 2019-01-06 kl. 16.36.31.png

Knut Nøst

1. august 2014 overtok Knut Nøst dirigentpodiet, etter at Erik Lindboe hadde sagt fra seg dette vervet etter drøyt 30 års virksomhet.

 

Musikalsk bakgrunn

Knut Nøst har bakgrunn fra ulike musikksjangre, instrumentgrupper og lederroller innenfor et bredt spekter av musikk. Han har siden 1980 vært dirigent for mange kor, bl.a. Molde Ten-sing, Gospel Bergen, Gospelkor i Oslo, Ledaal Vokalansamble og Stavanger Gospel Choir.
Han har sunget i alt fra familiekor hjemme på 60-tallet sammen med 8 søsken :-) til NRK´s SyngMedOss-kor i Bergen på 80-tallet, SKRUK i i perioden 1990 - 2007. I tillegg hadde han og 3 søsken en vokalgruppe som het Twins Twice som sang og turnerte rundt i landet på begynnelsen av 80-tallet.

Han spiller piano og vibrafon og har vært med i utallige band fra tenårene og til i dag. Man kan nevne jazz-grupper, storband, danseband, rockeband (DiDerre), diverse husband og jobber som allsangpianist i ulike sammenhenger. Som leder for kor og andre grupper har han sunget og spilt på noen tusen konserter og på scener i både inn og utland.

 

Utdanningsbakgrunn

Knut Nøst er utdannet musikklærer og studiotekniker, og han har også produsert endel innspillinger med ulike artister og har mye erfaring fra opptak både med band og kor. Allsidighet er vel et stikkord som kan gjelde hans musikalske bakgrunn og forståelse.

 Ambisjoner som Mus. Leder i Song og spelkorlaget av 8. Mars & Søn

"Min kone og jeg er nå alene i huset etter at våre tvillingsønner nærmer seg 20 år og har flyttet ut. Jeg har fra de var små brukt mye tid på prosjekter og band som de har vært med i, men nå er de altså voksne :-). Jeg føler at "neste fase" melder seg og kjenner på at dette vil være med SOS, et konsept som passer med min formidlingsform og musikksmak."

 Knut har definitivt noe å bringe til bordet, han har god balanse og erfaring fra både kor og orkester, både som utøvende og leder. Han trives med god humor i trygge miljøer hvor man tar vare på hverandre.

 

bottom of page