top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

SYNG MED OSS 2024


De evigunge guttene i Song og Spelkorlaget av 8. mars & Søn er klare for sin 34. utgave av «Syng med oss». I alle år har Song og Spelkorlaget sunget for utsolgt konserthus. Suksessoppskriften er en variert musikalsk meny med sang og spill, god stemning, og som alltid, mye allsang og dyktige gjesteartister. Til konserten den 27. januar har Song og Spelkorlaget invitert Trine Rein og vår lokale helt, Thomas Tvedt til å dele scenen med seg. Her er det bare å sikre seg billetter med en gang! Trine Rein fikk sitt gjennombrudd i 1993 med debutalbumet Finders, som gav henne prisen Årets nykommer under Spellemannprisen samme år. Siden den gang har platene og hittene stått i kø og vi kjenner godt låter som «Torn» og «Stay with Me Babe». Hun har deltatt i Norsk Melodi Grand Prix flere ganger og var finalist i Stjernekamp i 2015. Vi gleder oss til å synge med henne.

Thomas Tvedt, fra Randaberg, tok oss alle med til finalen i «The Voice» i 2023 der han ble nr. 2. Det var en stor opplevelse, og enda større blir det når vi får høre ham synge med oss på scenen i konserthuset.

Og selvsagt blir det overraskelser og andre musikalske perler i 2024-utgaven av Syng Med Oss! Og vi gjentar suksessen: «Festen Etterpå» Alle som har vært på konsert har også mulighet til å kjøpe billetter til «Festen Etterpå» i Konserthuset. Her blir det god stemning, mat fra Spiseriet, dans og bar m.m.. NB! Kun 400 billetter tilgjengelig! Kjøp billetter her: https://www.stavanger-konserthus.no/event/syng-med-oss-2024/

Varighet: 2 t og 30 min

ARRANGØR Lions Club Stavanger og Song og Spelkorlaget.

139 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page