• Admin

Flott konsert sammen med Lisa og Aleksander

Oppdatert: 13. juni 2019For 31. gang ble «Syng med oss» konserten arrangert sammen med Lions Stavanger. Også denne gang var det vi kaller for «teknisk utsolgt», det vil si at det kun var noen ledige plasser på det øverste vaglet. Over 1100 solgte billetter i Stavanger Konserthus, er imponerende.

Denne gang valgte vi å annonsere artistene på forhånd. Tilbakemeldingene vi har fått er at dette var en suksess. Lisa Børud og Aleksander Rybak gjorde en fantastisk opptreden sammen med dansere fra Stavanger Katedralskole. Ekstra kjekt at Spelkorlaget fikk øve med artistene kvelden før, slik at vi var trygge på de ulike sangene vi fremførte sammen.

Konsertdagen samles koret fra tidlig morgen. Det blir servert mat bak scenen hele dagen. Lionsklubben smører «ekta sjever» med pålegg, og sammen med brus, kaffe, frukt og pizza til slutt før opptreden – gjør dette at ingen skrider sultne til verket.

Og hvilken konsert det ble – best ever – var en av flere gode kommentarer.

Formålet med konserten har alltid vært at det skal være en gladkveld samtidig som man skal skaffe inntekter til frivillige og humanitære organisasjoner. I år var det «Hjerteslag for Bolivia» som fikk en gavesjekk på kr 100.00,- for sitt brennende engasjement for musikkopplæring av barn og unge i Bolivia.

Takk til alle som bidro til at SMO 2019 ble en flott opplevelse.
116 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

STØTT OSS MED DIN GRASROTANDEL

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går inntil 7 % av din spilleinnsats til den