top of page
  • Forfatterens bildeAdmin

«Syng med oss» ble en vellykket sangkveld sammen med Anita Skorgan

Oppdatert: 21. feb. 2020

«Syng med oss» ble en vellykket sangkveld sammen med Anita Skorgan

Nok en gang klarte vi å samle nesten 1200 feststemte og sangglade mennesker i Stavanger konserthus. Den 32. i en ubrutt rekke av «Syng med oss» konserter sammen med Stavanger Lions.

Dalane Tidende sponser syng med oss avisen, og der er en herlig lyd når alle i salen blar febrilsk i avisa for å finne den rette sangen. Tradisjon tro startet også årets konsert med «Den glade vandrer», før Kristian Sandvik ledet koret gjennom «Can you feel the love tonight?». I år hadde vi invitert Sky-Sing til å være med oss på scenen og de unge stemmene ga en fin stemning til sangene «Viva la Vida» og «Cheerio». Sky-Sing fremførte også 2 egne sanger og fikk vist publikum at de er et flott ten-sing kor.

Formålet med konserten har alltid vært at det skal være en flott sangkveld samtidig som man skal skaffe inntekter til frivillige og humanitære organisasjoner. I år var det «Lindas minnefond» som fikk en gavesjekk på kr 100.00,- Pengene vil gå til et prosjekt i Kenya for å sikre vann slik at flere barn kan gå på skole. Paul Henriksen mottok sjekken og takket for støtten.

Årets gjesteartist var Anita Skorgan. Nesten 50 år er gått siden hun fremsto som en ung, talentfull komponist, sanger og pianist. Hun er en av Norges mest meritterte artister og vi var kjempeglade da hun takket ja til å være med på konserten. Hun deler raust sin livsmusikk fra pianokrakken og sammen fikk vi synge «Min første kjærlighet», «Friendly», «Oliver» og «Do-re-mi».

Stavanger Tradejazzorkester spiller både før konserten starter og i pausen, noe som medfører at flere og flere sitter inne i salen også under pausen. Nytt av året var et swingdans innslag under «Crazy little thing called love» og en morsom opptreden av «visesangeren» Trond Ole Paulsen. Dessuten hadde alle fått hver sin lille lommelykt, noe som skapte en flott stemning under flere av sangene. Sist og ikke minst må vi ikke glemme konfettidryss fra taket. We`ll meet again.


Takk til våre eminente dirigent Knut Nøst som ledes oss gjennom kvelden. Takk til publikum og takk til alle som bidro til at «Syng med oss-2020» ble en flott opplevelse.119 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Tusen takk for en en fantastiske kveld,”Syng med oss “best ever 🎼🎵🎶🎹🎸🥁

Like
bottom of page