top of page

lør. 26. jan.

|

Stavanger Konserthus

Syng med oss 2019

De evigunge guttene i Song og Spelkorlaget av 8. mars & Søn er klare for sin 31. utgave av «Syng med oss».

Registration is Closed
See other events
Syng med oss 2019
Syng med oss 2019

Tid og sted

26. jan. 2019, 11:00

Stavanger Konserthus, Sandvigå 1, 4007 Stavanger, Norge

Om arrangementet

I alle år har Song og Spelkorlaget sunget for utsolgt konserthus. De aller ivrigste står til og med i kø halve natten for å sikre seg de beste billettene. Suksessoppskriften er en variert musikalsk meny med sang og spill, god stemning, og som alltid, mye allsang. Nytt av året er at gjesteartistene annonseres på forhånd.

Koret har nemlig kapret hele Norges Alexander Rybak til å dele scenen med seg! Multitalentet trenger knapt nok noen introduksjon etter han i 2009 gikk han til topps i Eurovision med vinnerlåten «Fairytale». Denne kvelden bidrar han med sang, felespill og smittende entusiasme.

Lisa Børud er også med på den 31. utgaven av «Syng med oss». Hun er et kjent navn for mange, tross sin unge alder. Hun startet sin karriere som barnestjerne og solgte over 120 000 plater. I senere tid har hun kapret seernes hjerter i NRK’s Stjernekamp (2017), der hun viste seg som bunnsolid artist med både «showdance» og sang. Med seg på scenen har hun invitert danse-elever fra Bjergsted videregående.

Nytt av året: «Festen Etterpå»

Når konserten er ferdig blir det fest («Festen Etterpå»). Denne er også i konserthuset, og man kan kjøpe billett samtidig som man kjøper billett til konserten (velg billettype «Konsert + Festen Etterpå»).

Her blir det god stemning, velkomst, middagsbuffet med dessert fra Spiseriet, dans og bar m.m..

Hvis du har matallergier ta kontakt med Spiseriet på post@spiseriet.no.

NB! Kun 400 billetter tilgjengelig!

Varighet konsert: ca 2 timer og 30 minutter, inkludert pause

Arrangør: Lions Club Stavanger og Song og Spelkorlaget.

Dele dette arrangementet

bottom of page